Ga je mee op reis naar de Wereld van Verschil?

MapsTell

Reis je mee naar de Wereld van Verschil?

Hoe komt het dat je met die ene nieuwe collega direct op een lijn zit en meer moeite hebt met die andere? Effectief en prettig samenwerken heeft veel te maken met jouw eigen gedragsstijl en je voorkeuren daarin. En die van de ander natuurlijk. Hoe meer inzicht je daarin hebt, hoe groter het succes van jouw communicatie. Doe daarom mee met de workshop PersonalMapping en ervaar – samen met trainer Juske Bakx – hoe interessant en leuk het is om te reizen door jouw gedrag en jouw voorkeuren daarin.

PersonalMapping is een gedragsanalyse ontwikkeld door MapsTell, gebaseerd op de DISC-gedragsstijlen. Het verschil? Dat zit ‘m in de kaart! Je ontvangt tijdens de workshop jouw PersonalMap, waarop jouw gedrag – letterlijk – in kaart is gebracht op de Wereld van Verschil. De namen van steden, rivieren, zeeën en bergen op deze landkaart gaan allemaal over jou. Leuk, inzichtgevend, visueel aantrekkelijk en zeer toepasbaar!

Prijs
Voor deze kennismaking betaal je de speciale prijs van 35 euro per persoon (exclusief btw). Dit bedrag is inclusief jouw PersonalMap op A3.

Wanneer?
De workshop is op 21 juni 2018 van 14.30 – 17.30 uur. In Almere. Inschrijven kan t/m 5 juni 2018.

Reserveer direct jouw plek!

Eerst meer weten?
Bel ons gerust op 036 545 17 13 voor meer informatie. Is de workshop iets voor jouw hele team? We geven ‘m ook incompany!