Langs welke weg loopt jouw gedrag?

MapsTell

Jouw gedrag op een landkaart!

Hoe komt het dat je met die ene nieuwe collega direct op een lijn zit en meer moeite hebt met die andere? Effectief en prettig samenwerken heeft veel te maken met jouw eigen gedragsstijl en je voorkeuren daarin. En die van de ander natuurlijk. Hoe meer inzicht je daarin hebt, hoe groter het succes van jouw communicatie. Doe daarom mee met de workshop PersonalMapping en ervaar – samen met trainer Juske Bakx – hoe interessant en leuk het is om te reizen door jouw gedrag en jouw voorkeuren daarin.

PersonalMapping is een gedragsanalyse ontwikkeld door MapsTell, gebaseerd op de DISC-gedragsstijlen. Het verschil? Dat zit ‘m in de kaart! Je ontvangt tijdens de workshop jouw PersonalMap, waarop jouw gedrag – letterlijk – in kaart is gebracht. De namen van steden, rivieren, zeeën en bergen op deze landkaart gaan allemaal over jou. Leuk, inzichtgevend, visueel aantrekkelijk en zeer toepasbaar!

Prijs
Voor deze kennismaking betaal je de speciale prijs van 35 euro per persoon (exclusief btw). Je krijgt dan ook jouw PersonalMap op A3-formaat!

Wanneer?
De datum van de volgende workshop maken we binnenkort bekend. Bel ons gerust voor meer info hierover: 036 545 17 13.

Eerst meer weten?
Bel ons gerust op 036 545 17 13 voor meer informatie. Is de workshop iets voor jouw hele team? We geven ‘m ook incompany!