Workshop DISC

DISC is een praktische methode die inzicht geeft in persoonlijke voorkeursstijlen, bijbehorende sterke kanten en valkuilen en verschillende manieren van communiceren. Maak in een interactieve workshop kennis met de DISC-voorkeursstijlen. Een workshop DISC is een ideale invulling voor teambuilding of de aftrap van een (sales-)meeting.

  • Je ontdekt je eigen voorkeursstijl en hoe je op anderen overkomt.
  • Je weet hoe jij en je collega’s of klanten communiceren en hoe je daar effectief op reageert.
  • Je leert waar jouw je collega’s of klanten zich op focussen en hoe jij daarop kunt aansluiten.

Voor individuen en teams DISC helpt individuen, teams, leidinggevenden, HR-medewerkers en verkopers open te communiceren, conflicten te voorkomen en meer inzicht te krijgen in elkaars gedrag. Met DISC bekijk je iemands ‘irritante’ eigenschappen anders en ga je hier effectiever mee om. Zo profiteer je van elkaars sterke punten.

Na de workshop:

  • heb je meer inzicht in je eigen persoonlijkheid en gedrag
  • begrijp en waardeer je gedragsstijlen van anderen beter
  • sluit je meer en effectiever aan bij de gedragsstijlen van anderen.
Onze trainingen zijn altijd maatwerk. Jouw situatie kan verschillen met die van een andere afdeling of organisatie. De onderwerpen, aanpak en de duur van de training stemmen we dan ook altijd in overleg af. Onder het kopje onderwerpen vind je in ieder geval een indicatie van de onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de training. Jouw ideeën en wensen nemen we hierin natuurlijk graag mee.
Wil je een offerte aanvragen of advies over een passende training? Bel dan naar 036 545 17 13 of stuur een e-mail naar info@extratrainers.nl. Antwoorden op veel praktische vragen vind je ook in onze FAQ´s.