Training DISC gedragsstijlen

Beter samenwerken en relaties versterken

DISC is een praktische methode die inzicht geeft in persoonlijke voorkeursstijlen, bijbehorende sterke kanten en valkuilen en verschillende manieren van communiceren.

Voor individuen en teams

DISC helpt individuen, teams, leidinggevenden, HR-medewerkers en verkopers open te communiceren, conflicten te voorkomen en meer inzicht te krijgen in elkaars gedrag. Met DISC bekijk je iemands ‘irritante’ eigenschappen anders en ga je hier effectiever mee om. Zo profiteer je van elkaars sterke punten.

Met DISC verbeter je de dagelijkse samenwerking en effectiviteit in teams, afdelingen en de relatie met klanten. Het inzicht vanuit DISC bij werving- en selectieprocedures maakt ook een goede match met toekomstige collega’s kansrijker.

Wat brengt DISC in kaart?

  • Hoe je omgaat met problemen en uitdagingen.
  • Hoe je anderen beweegt en overhaalt tot jouw standpunt.
  • Hoe je omgaat met veranderingen in je omgeving.
  • Hoe je aankijkt tegen regels, details en procedures.

Iets voor jou of je team?

Meer weten over de toepasbaarheid van DISC in jouw werk, leven en organisatie? Of DISC direct inzetten voor individuen of teams? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden in ons aanbod.

Na de workshop:

  • heb je meer inzicht in je eigen persoonlijkheid en gedrag
  • begrijp en waardeer je gedragsstijlen van anderen beter
  • sluit je meer en effectiever aan bij de gedragsstijlen van anderen.

Je kunt deze training opvolgen met persoonlijke coaching. Ook kun je een uitgebreid, persoonlijk DISC-profiel laten opstellen.

Onze trainingen zijn altijd maatwerk. Jouw situatie kan verschillen met die van een andere afdeling of organisatie. De onderwerpen, aanpak en de duur van de training stemmen we dan ook altijd in overleg af. Onder het kopje onderwerpen vind je in ieder geval een indicatie van de onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de training. Jouw ideeën en wensen nemen we hierin natuurlijk graag mee.
Wil je een offerte aanvragen of advies over een passende training? Bel dan naar 036 545 17 13 of stuur een e-mail naar info@extratrainers.nl. Antwoorden op veel praktische vragen vind je ook in onze FAQ´s.