Training Extra Sales

Is jullie organisatie op zoek naar nieuwe business of willen jullie bestaande relaties uitbouwen? Wil je meer commercieel succes door je eigen verkoopvaardigheden verder te ontwikkelen? Extra Trainers biedt jou de mogelijkheden om het totale verkoopproces succesvoller te maken.

In een vijfdaagse verkooptraining Extra Sales komt het hele commerciële traject aan bod. Van het maken van afspraken tot het sluiten van de order. Je krijgt meer inzicht in verkoopprocessen, koopsignalen, klantbehoeftes en hoe je het vertrouwen wint. Kortom: een praktische training met een kop en een staart die ervoor zorgt dat je snel je klantenbestand uitbreidt en een grotere omzet realiseert.

Dag 1 Quick Audit
Wij starten met een analyse van het salesteam. We kijken en luisteren daarbij naar de huidige verkoopwijze. Voorafgaand aan de eerste trainingsdag bereiden de deelnemers een opdracht voor. Deze voorbereidingsopdracht bestaat onder andere uit een verkoopcase.

Dag 2 Afspraken maken
Veel commerciële mensen zien telefonische acquisitie als het moeilijkste en minst leuke aspect van hun werk. Tijdens deze module krijg je dit cruciale onderdeel van het verkoopproces onder de knie. En, je krijgt er nog lol in ook!

Dag 3 Overtuigend argumenteren
Een goed opgebouwd gesprek is essentieel voor de slagingskans van je verkoop. In de module overtuigend argumenteren leer je verkoopvaardigheden zo in te zetten dat je behoefte en aanbod op gelijkwaardig niveau koppelt.

Dag 4 Onderhandelen en orderafsluiting
Om succesvol een goede deal te sluiten is het belangrijk dat je een goed inzicht hebt in het koopproces en de koopmotieven van de klant. Je leert in deze module wie je klanten zijn, waarom ze kopen en hoe ze kopen.

Dag 5 Persoonlijk Actie Plan
Tijdens een terugkomdag nemen we alle aspecten van de eerdere modules door en die vertalen we naar een persoonlijk actieplan. Dit plan biedt je houvast en structuur om met borging te blijven werken aan je verkoopvaardigheden.

Je kunt de verschillende modules van deze training ook los inzetten. Vraag naar de mogelijkheden!

Onze trainingen zijn altijd maatwerk. Jouw situatie kan verschillen met die van een andere afdeling of organisatie. De onderwerpen, aanpak en de duur van de training stemmen we dan ook altijd in overleg af. Onder het kopje onderwerpen vind je in ieder geval een indicatie van de onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de training. Jouw ideeën en wensen nemen we hierin natuurlijk graag mee.

Kijk ook eens naar deze trainingen!

Wil je een offerte aanvragen of advies over een passende training? Bel dan naar 036 545 17 13 of stuur een e-mail naar info@extratrainers.nl. Antwoorden op veel praktische vragen vind je ook in onze FAQ´s.