Partners

Waar we mee samenwerken

Robin HQ en Extra Trainers

RobinHQ en Extra Trainers werken samen sinds 2015. RobinHQ levert klantcontact software voor retailmerken. Met de chattool die RobinHQ levert, maken webshops online service snel en persoonlijk.

Extra Trainers geeft voor gebruikers van RobinHQ praktische ‘Convert like a retailer’ chattrainingen. Chatmedewerkers leren hoe zij met servicegerichte dialoog conversie

De Corporatie Academie en Extra Trainers

De Corporatie Academie richt zich op het verduurzamen van kennisontwikkeling binnen de corporatiesector. Opgericht in 2007 ondersteunt De Corporatie Academie corporaties als onafhankelijke en ervaringsrijke kennismakelaar. Door advisering, selectie van aanbieders en scherpe inkoop helpt zij corporaties en medewerkers versterken via training en opleiding.

Extra Trainers is als sinds 2008 onderdeel van het selectieve netwerk van aanbieders. Door intensieve samenwerking, informatie uitwisseling en kwaliteitstoetsing zorgt Extra Trainers voor een kwalitatief aanbod van individuele en groepstrainingen voor corporatiemedewerkers. De training Klantgericht e-mailen en brieven schrijven maakt onderdeel uit van het vaste aanbod van De Corporatie Academie.

Kana en Extra Trainers

Sinds 2010 is Extra Trainers dé officiële trainingspartner van Kana. Marktleider Kana levert software voor het afhandelen van klantcontacten.

Kana 5 (T5) gebruikers halen nog meer uit T5 als zij hun soft skills verbeteren. En dat doen ze met een communicatietraining van Extra Trainers. Voor organisaties die met T5 werken heeft dat positieve resultaten in op klanttevredenheid en efficiëntie. Een mooi partnership dus!

Trainingen

Extra Trainers verzorgt de volgende trainingen voor T5-gebruikers:

  • Klantgericht en efficiënt telefoneren
  • Klantgericht brieven schrijven
  • Zakelijk chatten
  • Receptie- en baliewerk
  • Klachtafhandeling
  • Schrijven voor kennisbank en FAQ (optimaliseren van de teksten in de kennisbank)
  • Spelling en grammatica
  • B1-schrijven