Supporter: online borging

DoelendagTechnologische ontwikkelingen zijn vaak een goede aanvulling op training. Met inzicht in voortgang en interactieve ondersteuning bij trainingstrajecten activeer je stelselmatig nieuw gedrag, borging en verhoog je rendement.

Wij stimuleren je daarom na de training met ‘action learning’ in je eigen praktijk. Hiervoor gebruiken wij ons innovatieve online platform ‘Supporter’.

Je knipt je persoonlijke doelen op in haalbare stappen om hier vervolgens stelselmatig op te reflecteren. Je ontvangt via ‘Supporter’ micro-feedback uit je omgeving en bereidt je wekelijks voor op voor jou uitdagende momenten. Daarnaast stimuleren wij je met inspirerende video’s, modellen, quotes en miniopdrachten. Je ontwikkelt je zo effectief in 1 minuut per dag. Via pc, tablet of smartphone.

Supporter biedt voor leidinggevenden veel inzicht in de voortgang van deelnemers. En dus veel kansen. Je weet tenslotte precies waar een collega zich in ontwikkelt, hoe dit in de praktijk gaat en of misschien wat extra ondersteuning nodig is. Met concreet in ‘Supporter’ vastgelegde cases. ‘Just-in-time’: de juiste interventie, op het juiste moment, voor de juiste persoon.