ORGANISEER JE EIGEN CHALLENGE DAY

“De volgende keer zeg ik er echt wat van.”
“Misschien dat het me morgen wel een keertje lukt.”
“Ik zou hier toch eens wat mee moeten doen.”

 
Herken je dit soort gedachten? En heb je zin om je sluimerende voornemens om te zetten in serieuze doelstellingen? Kom dan nu in actie. Dan heb je over drie maanden je doel bereikt. Echt!

Hoe dan?

Organiseer je eigen Challenge Day. Je gaat – of samen met collega’s– aan de slag met jouw eigen doelen. Of ze nu werk gerelateerd zijn of gericht op je privéleven. Met actieve oefeningen en meer inzicht in gedrag kom je die dag tot een praktisch stappenplan. Je doel wordt helder, je motivatie staat als een huis en de stappen maak je concreet en haalbaar.

En daarna?

Na de training blijven we zorgen voor de broodnodige, morele support. Met onze online Supporter. Want er komt vast ergens een momentje dat het je moeite kost vol te houden. In de training stellen we de Supporter alvast aan je voor.

En dan?

Zo gaat het je echt lukken om nu eindelijk voor jezelf op te komen, meer rust te nemen, meer vertrouwen te hebben in anderen of je beter te focussen. Wat jouw doel ook is… Wij helpen je om het heft in eigen handen te nemen. Kom je?

Schrijf je in!

Toon persoonlijk leiderschap en doe mee!
Deelname kost 495 euro per persoon (exclusief btw). Dit is inclusief materiaal, certificaat van deelname en 3 maanden online coaching!

Doen? Stuur een mail naar selena.bouman@extratrainers.nl of bel 036 545 17 13.